De Stookhoksessies

De Stookhoksessies zijn geboren uit de behoefte om elektronische dansmuziek te laten horen aan een breder publiek. Het is geboren uit de behoefte om zelf de muziek te kunnen draaien die wíj willen draaien. Die muziek is niet altijd makkelijk, mainstream of commercieel het meest aantrekkelijk. Het is geboren uit de behoefte om deze muziek ook online zo breed mogelijk te verspreiden. Daarom is elke editie van de Stookhoksessies in beeld en geluid terug te vinden op onze website. Iedere Stookhoksessie is gebaseerd op een andere muziekstijl, wat gaat van house tot techno en van trance tot bass music. Niets is te gek!

De Stookhoksessies zijn niet gebonden aan een locatie. Zo werd de eerste editie gehouden in Café Het Peultje, de daaropvolgende 11 in Tapperij Damrak en weken we een keer uit naar Partycentrum 't Hart. Allemaal gelegen in Hardinxveld-Giessendam (ZH). Sinds eind 2018 vinden edities plaats in Plein 2 in Giessenburg (ZH).

We staan open om de Stookhoksessies ook op andere locaties te organiseren. Heb je een toffe locatie tot je beschikking en sta je open voor een fijne avond met serieuze elektronische dansmuziek? Neem dan contact met ons op via info[a]stookhoksessies.nl.

Blijf op de hoogte