StookhoksessieS #3

From Dusk Till Dawn

Datum:
9 mei 2015

Tijd:
22.00 uur - 04.00 uur

Locatie:
Tapperij Damrak, Hardinxveld


Host: merain


Line-up

22.00-22.30 uur:
Merain

22.30-23.15 uur:
Easyrider

23.15-00.00 uur:
ToMi

00.00-02.00 uur:
Merain

02.00-03.00 uur:
B2B2Bfoto's en videos van dit event!
fotosvideos

Hey allemaal, hier Merain! Ik heb de eer om deze editie van de Stookhoksessies te mogen hosten. Jullie kennen mij denk ik vooral van het draaien van hardhouse en hardstyle, maar ik heb ook een hele andere kant die terug gaat naar de essentie van waarom ik ben gaan draaien en dat is: trance. Daarom wil ik jullie tijdens deze Stookhoksessie mee op reis nemen in mijn wereld van wat voor mij trance betekent en wat het mij doet.

Het concept ‘From Dusk Till Dawn’ is afgeleid van de ISOS (In Search Of Sunrise, red.) series van Tiësto destijds, maar dan met meer deep trance toegevoegd van onder andere Above & Beyond. De setting die ik heb genomen in mijn gedachte is als volgt: “Je wordt wakker op Ibiza en je beleeft zo’n dag in de zon met je geliefde en alle vrienden aan je zijde… En wat voor muziek hoort daar voor mij bij…”. Om dat te weten te komen moet je langskomen en het komen ervaren!

Ik ga deze avond niet alles alleen doen. Ik heb dan ook twee dj’s gevonden die ik bewonder en het onwijs vet vind dat die de challenge van deze editie aan durven gaan. Het zijn: Easyrider (Wilco van Noordenne) en ToMi (Timo de Vos).

Blijf op de hoogte