StookhoksessieS #2

Fine Provers

Datum:
7 februari 2015

Tijd:
23.00 uur - 03.00 uur

Locatie:
Tapperij Damrak, Hardinxveld


Host: the blender act


Line-up

23.00-23.45 uur:
Leo Leandro

23.45-00.30 uur:
Vigro vs. Easyrider

00.30-01.30 uur:
The Blender Act

01.30-02.00 uur:
Striget

02.00-03.00 uur:
B2B2B2Bfoto's en videos van dit event!
fotosvideos

Fine Provers, pure love for bass!

7 februari is het dan zover; Stookhoksessies editie #2! Dit keer zijn wij van The Blender Act aan de beurt om de gehele sessie aan te kleden, in te delen qua muziek en keihard af te breken met de door ons gekozen dj’s. We waren er al snel uit. Onze avond ging ‘Fine Provers’ heten. Op z’n Nederlands vrij duidelijk, op z’n Engels vrij vertaald; “Aantonen dat het tof is!”. Wij willen jullie deze avond dan ook meenemen in de muziek die wij zelf vaak bezoeken en op feestjes misschien niet altijd durven te draaien. Zoals de verslavende chocolade taart met de karakteristieke square wave slagroom laag al aantoont zal het een avond worden waarbij de echte bass liefhebbers een mooie avond tegemoet zullen gaan. We zullen genres draaien als: Future bass, Crunk, Grime, Hiphop, Bass, Trap, Purple, Drum ’n bass, et cetera, et cetera. Het moge duidelijk zijn; Als er een goede bass in zit zal het voorbij komen tijdens Fine Provers!

De dj’s tijdens deze avond achter de decks zullen staan zijn:

Leo Leandro. Hij vroeg of hij de avond voor ons mocht openen en die kans pakten we met beiden handen aan. Door hem werden wij tijdens de Koningsdag werkelijk in een zetel gebracht en hoefden we vrijwel niets meer te doen om het publiek los te laten gaan. Dus stille/rustige wateren hebben diepe gronden. Maar wie heeft het hier ooit over stil gehad?

Vigro vs. Easyrider:

Vigro; Als een ware kruimeldief ontgaat geen enkele plaat meer aan de inmiddels goed bebaarde radio dj van The Groove en tevens grondlegger van de Stookhoksessies. Hij zal tijdens Fine Provers samen met zijn maatje Easyrider gaan draaien. Omdat de platenkoffer van Vigro alleen al zo divers is, dat zelfs wij er geen chocolade meer van kunnen maken, kunnen wij alleen nog zeggen; Laat je verassen door deze muzikale veelvraat.

Easyrider; Onze enige echte disco dinosaurus uit Hardinxveld a.k.a. de man met het zwarte woud… uuh… goud natuurlijk. Zijn collectie loopt namelijk vanaf de zolder netjes door naar de overloop om vervolgens via de kinderkamertjes de woonkamer te bereiken. Een echte vinyl junk dus en zo zien we het maar graag!

The Blender Act. De meesters van de potpourri, een heel smakelijk potpourri wel te verstaan. Met oog voor de dansvloer weten ze altijd weer verrassende smaken uit de pan te toveren. Tijdens Fine Provers zullen ze echter ook de minder makkelijke kant laten zien. Ze zullen je gaan uitdagen, smaken laten proeven waarvan je het bestaan niet kon vermoeden.

Striget. Voor velen uit het Hardinxveldse misschien een onbekende. Maar hij heeft al op menig leuk feestje mogen draaien. Zo stond hij bijv. tijdens de zomerfeesten in Gorinchem voor meer dan 10.000 man onder zijn alter ego G-I-DO. G-I-DO was al een tijdje flink aan de weg aan het timmeren als producer, maar maakte onlangs een uitstapje naar de bass muziek onder zijn nieuwe naam: Striget. Hierdoor kwam hij op de radar van The Blender Act terecht. G-I-DO wilde tijdens Fine Provers eindelijk eens zijn hardere Striget kant laten zien en laat dat nou precies mooi uitkomen met het concept van de Stookhoksessies.

Blijf op de hoogte