RebelSessions

De Bunker Editie

Datum:
12 maart 2017

Tijd:
22.00 uur - 04.00 uur

Locatie:
Tapperij Damrak, Hardinxveld


Host: Vigro


Line-up

22.00-23.00 uur:
Vigro

23.00-00.00 uur:
Jeronimo

00.00-01.30 uur:
VIGRO

00.00-01.30 uur:
Herman de vries

00.00-01.30 uur:
Hans de wit

00.00-01.30 uur:
VIGRO

Electronische dansmuziek en Techno in het bijzonder heeft zijn stempel al lang geleden op het muzikale landschap gedrukt. De laatste paar jaar lijkt de populariteit van Techno alleen maar toe te nemen. Er komen steeds meer feesten, steeds meer dj’s en steeds meer releases. Het gevaar van deze ontwikkeling is echter dat de muziek zijn innovatieve en rebellerende karakter verliest. Het is een discussie die van alle tijden is. Maakt het populairder worden van een stroming dat er meer mensen komen met dollartekens in de ogen? Het blijft lastig.

Het vreemde is dat in Hardinxveld en omgeving het aantal feesten en initiatieven juist lijkt af te nemen. Was er in de jaren 90 nog een ontzettende DIY vibe met grote feesten in het voormalige Drijvershof of de (thema)avonden in De Drie Snoeken. Nu is daar weinig meer van over. Het experiment wordt zelden tot nooit meer gezocht en alleen veilige paden worden betreden. Laagdrempelige locaties waar ‘makkelijk’ een feest georganiseerd kan worden (een Hardinxveldse Elektra) worden daarbij node gemist.

Met ‘De Stookhoksessies’ proberen we dit gat een beetje te vullen en na House, Bass Music en Trance is het nu tijd om Techno de avond te geven die het verdient in Hardinxveld. Nu komt Techno in vele verschijningsvormen en dus kunnen we alle kanten op deze avond.

promo- en livesets

Hier kun je de verschillende sets van deze editie terugluisteren.

Blijf op de hoogte