De Playlist Special: Stookhoksessies VonkenEen speciale Playlist samengesteld door de crew van de Stookhoksessies voor het Lichtkunstfestival VONK wat van 15 tot en met 23 oktober 2021 wordt gehouden in Fort bij 't Hemeltje in Houten. Kijk voor meer informatie op: https://www.vonkfestival.nl/

Stookhoksessies Vonken

En toen werden we zelf gevraagd om zelf een Playlist samen te stellen. Niet zomaar een Playlist, nee voor een zeer speciaal festival. Een festival met een bijzondere en interactieve lichtkunstroute met spannende waterprojecties, performance art, lichtprojecties, interactieve installaties en meer. In het hart van het festival is een kleine, open plek waar de mensen samen kunnen komen voor een hapje en een drankje en waar kinderen kunnen spelen en marshmallows kunnen roosteren. Voor die plek werd er gezocht naar een subtiele, muzikale omlijsting.

Daar kunnen we natuurlijk wel wat mee. Hiernaast dan ook een Playlist waarin het thema licht, in al zijn facetten, terugkomt. Van de zon die opkomt tot het altijd brandende vuur. Van de sterrenbeelden die hoog in de hemel staan tot de schaduwen die alleen kunnen bestaan wanneer het licht er is. Een over het algemeen ingetogen Playlist die door zorgvuldig uitgekozen 'lichtstralen' de energie weergeeft van het festival en zijn deelnemers. 

Met grote dank aan LotteZ en VONK Festival.

Blijf op de hoogte