De Playlist #9:
Vincent PoosIedere maand 15 nieuwe tracks in de playlist. Uitgekozen door één van de heren of andere relaties van de Stookhoksessies. Het kan alle kanten op.

Deze maand: Vincent Poos

Het is alweer enige jaren geleden dat ik voor het laatst een stukje over muziek neerpende. En ik kan niet ontkennen dat het zo nu en dan weer kriebelt. Zeker als er een paar sterke EP’s of albums achter elkaar uitkomen, voel ik de neiging om dit op wat voor manier dan ook de wereld in te slingeren.

Wat dat betreft komen de Stookhoksessies als geroepen, want ik ga al enige tijd heel lekker op de muziek van de Spaanse Miquel Barros aka Pional en liefhebbers van wat diepere, maar langzamere house moeten deze veelbelovende producer echt in de gaten gaan houden. Denk aan een John Talabot, of een Axel Boman, en je komt al aardig in de richting.

Goed, een playlist dus. Het zal je niet verbazen dat ik twee keer Pional in de lijst heb opgenomen. Dat mag, het is immers mijn lijst. Aangevuld met recente tracks die qua vibe en tempo hier goed bij aansluiten en we hebben de perfecte soundtrack voor de warme, lome (pre-)zomerdagen.

Blijf op de hoogte