De Playlist #70: richard de ruijterIedere maand 15 nieuwe tracks in de playlist. Uitgekozen door één van de heren of andere relaties van de Stookhoksessies. Het kan alle kanten op.

Deze maand: Richard de Ruijter

In Stookhoksessies de Playlist #70 wilde ik de luisteraar meenemen op een kleine reis langs verschillende genres. In plaats van in één stijl te blijven. Persoonlijk ben ik erg fan van donkere, diepere sounds, donker hoeft daar ook niet perse duister te zijn, maar mag ook een warme vibe hebben. De lijst bevat een mix die start met ambient, overgaat naar melodic en deephouse, broeierige electro, oude (ibiza)trance in een nieuw jasje en opbouwt naar een snerpend techno klapstuk.

Wanneer ik luister naar sets vind ik het vet als je wordt meegenomen door de DJ, variatie in tempo en sfeer vind ik daarin heel belangrijk. In deze playlist heb ik dat ook geprobeerd te bereiken. Mijn doel was een playlist te maken die je zin geeft om er op uit te gaan en de dansvloer op te zoeken, met een afsluitende track die lekker nagalmt zodra de lijst is afgelopen. Heel veel luisterplezier!

- Richard

Een kleine sidenote. De remix van Parra for Cuva, door Innellea is denk ik mijn favoriete nummer van de afgelopen 2 jaar. Echt een extreem getalenteerde producer. Hope you like it!

Volg Richard op https://www.instagram.com/richard.de.ruijter/ en http://richardderuijter.com/

Blijf op de hoogte