De Playlist #63: PRonxIedere maand 15 nieuwe tracks in de playlist. Uitgekozen door één van de heren of andere relaties van de Stookhoksessies. Het kan alle kanten op.

Deze maand: PRonX

Energiek, zo kun je PRonX a.k.a. Ronald Pronk wel noemen. Hij zit achter vele toffe initiatieven zoals Melodic Fusion op Amsterdams Most Wanted en recent een nieuwe clubavond genaamd DEEP Vibes Thursday.

Zelf zegt hij het volgende over deze clubavond: 'ik heb een vaste wekelijkse draaiplek, waar ik mijn eigen sound gewaardeerd wordt" Verbindingen leggen, een verhaal vertellen, emotie in de muziek leggen. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik een kans krijg om zonder inhoudelijke beperkingen mijn eigen sound neer te mogen zetten. Elke donderdagavond van 22.00 tot 01.30 in Amstel 54 Deep Vibes mixed by PRonX. De mooiste deephouse en melodische house, gemixt met gevoel. Lange mixen met een melodische sound, een flow creëren over de hele avond. Niet zo maar een mix, maar een VIBE zoals ik dat vroeger geleerd heb in de IT.' Check de complete post hier.

In deze Playlist krijg je een kleine indruk van wat je op deze avonden kunt verwachten.

Blijf op de hoogte