De Playlist #61: koos klassiksIedere maand 15 nieuwe tracks in de playlist. Uitgekozen door één van de heren of andere relaties van de Stookhoksessies. Het kan alle kanten op.

Deze maand: Koos Klassiks

De Drie Snoeken, beter bekend als Koos. Een meer dan legendarische bar/discotheek in Boven-Hardinxveld. Hele generaties zijn hier opgevoed en 'Beneden bij Koos' betekende dat dat je iedere week de allerbeste electronische dansmuziek hoorde. Huis-dj's Wilco en Gerben zochten de randjes op en trakteerde het publiek ieder weekend op House, Techno, Progressive en vleugjes Drum 'n Bass en Trance. 

Na het sluiten van De Drie Snoeken verhuisde Koos naar Beneden-Hardinxveld waar hij onder andere onze Stookhoksessies een thuis gaf en waar we de kans kregen om onze eerste feesten te organiseren. 

En toen kwam het einde van de horeca carriere van Koos. Door allerlei omstandigheden maar het einde kwam er toch. Op 28 april bedanken we hem voor al die jaren dat we onze platen ten gehore mochten brengen. 

Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we een selectie gemaakt van 15 tracks die regelmatig gedraaid zijn in De Drie Snoeken.

Een diepe buiging!

Blijf op de hoogte