De Playlist #35:
Franek BiernatIedere maand 15 (in dit geval 21) nieuwe tracks in de playlist. Uitgekozen door één van de heren of andere relaties van de Stookhoksessies. Het kan alle kanten op.

Deze maand: Franek Biernat

Ah, december is coming, lijstjestijd. Maar de tracks komen niet perse uit 2019. Daarvoor ben ik veel te wispelturig en inconsistent qua smaak.
Ok, tijd om terug te kijken en te resumeren.
In 2019 eindelijk na 58 jaar mijn dj debuut gemaakt buiten de huiselijke kring. I took my time zal ik maar zeggen. Maar de liefde voor dancemuziek is al jaren onveranderd gebleven. Concerten bezoek ik eigenlijk weer steeds vaker sinds ik de rol van meceanas van Patronaat ben gekropen. Fijn als je het bord uitverkocht gewoon voorbij kunt lopen.
Maar de mooiste dance vond ik toch erbuiten. Op de rand van 2019 bij 2018 een heul prettig concert van The Orb in Melkweg, in de loop van 2019 een optreden van Sacha Ring in Muziekgebouw aan t IJ waar vooral het muisstille publiek opviel.

Andere hoogtepunten afgelopen waren de optreden van Ziggy Marley in Woodstock Bloemendaal, man, wat gingen daar een hoop joints de lucht in, en natuurlijk de surrealistische 100ste stookhoksessie ergens in de industriele zone van het westland. 

Een reunie met de eclectroguys van voorheen deed het bloed kruipen waar het niet gaan kon: we zijn weer begonnen met een eigen sharekanaal. Dat inspireert natuurlijk als een gek.
Het laatste concert dat ik bezocht was een van de betere concerten van Underworld - maar ook in het algemeen - die ik zag. Die zijn ook al 40 jaar bij elkaar en relevanter dan ooit. Barbara Barbara en het Drift experiment zijn top. Dussss de duivel is oud. We all love to dance.

Blijf op de hoogte