De Playlist #32:
Luc MastenbroekIedere maand 15 nieuwe tracks in de playlist. Uitgekozen door één van de heren of andere relaties van de Stookhoksessies. Het kan alle kanten op.

Deze maand: Luc Mastenbroek

Het zijn 15 liedjes uit 2019, al zijn het misschien niet allemaal per se liedjes. Ik vind ambient een beetje een stom woord, dat is achtergrondmuziek voor op vliegvelden. En ik hou niet van vliegvelden. Ook al wordt er in sommige nummers niet gezongen, toch hebben ze iets gemeen met de liedjes, althans zo voel ik het. Ik weet niet wat het is - intimiteit misschien, en ik vind het fijn als nummers kort zijn. Direct en expressief. Kurt Vonneguts schrijfles is dat je altijd zo dicht mogelijk bij het einde moet beginnen, dat doen deze liedjes ook. 

Luc Mastenbroek is programmeur van De School, een club in een voormalige fietskelder van een oud-schoolgebouw in Amsterdam-West. Het multifunctionele pand opende begin 2016 haar deuren en biedt naast een club ook een café, restaurant, gym, expositieruimte en poppodium. Mastenbroek is ook dj en vormt met Job Jobse en Elias Mazian het sporadisch optredende dj-collectief 'The Love Triangle'. 

Https://twitter.com/lucmast
https://www.deschoolamsterdam.nl/nl/

Blijf op de hoogte