De Playlist #30:
StarboroughIedere maand 15 nieuwe tracks in de playlist. Uitgekozen door één van de heren of andere relaties van de Stookhoksessies. Het kan alle kanten op.

Deze maand: Starborough

Toen ik aan het einde van groep zeven van mijn vader een stereotoren met cd-speler kreeg, begon ik mijn collectie lps en bandjes aan te vullen met de kleine glimmende schijfjes. Het was het begin van een heuse compact-disc fetish, die de casettes en platen al ras uit mijn jongenskamertje verdreven. En nog steeds koop ik maandelijks zo’n 10 nieuwe glimmende schijfjes met een breed scala aan muziekstijlen. In mijn deejaysets (strictly CD only deejaysets ) draai ik graag diepere house, techno en electro, maar ga ik ook dub, hiphop, drum & bass of disco niet uit de weg. Luister vooral mijn bijdrage aan de Stookcast-serie om een idee te krijgen, of ga eens langs op mijn Mixcloud (https://www.mixcloud.com/Starborough/)- of Soundcloud-pagina (https://soundcloud.com/starborough-1).

Voor deze playlist, maakte ik een selectie uit recent aangeschaft materiaal, dat zich niet of nauwelijks op de dansvloer richt. Een Late Night Tales achtig lijstje, met luistervoer uit verschillende hoeken van mijn muzikale universum; japanse ambient van Hiroshi Yoshimura en Visible Cloaks, verstilde gitaarimprovisaties van Steve Tibbets, filmische postrock van Andrew Wasylyk, krautpsychedelica van Jacco Gardner, sfeervolle synthtracks van Pye Corner Audio, Jacco Gardner en synthersizernomade Hama, de heerlijke grime meets neotrance van Silk Road Assasins, techno-nostalgie van Mark Barrott of The 7th Plain tot onversneden jazz van Mark de Clive Lowe of Dwight Trible.
De tracks staan niet op willekeurige volgorde, maar zijn gerangschikt als een ouderwets verzamelbandje.. Perfect voor een uurtje laagvliegen in de huiskamer. Enjoy!

Blijf op de hoogte