De Playlist #2: RoobIedere maand 15 nieuwe tracks in de playlist. Uitgekozen door één van de heren of andere relaties van de Stookhoksessies. Het kan alle kanten op.

Deze maand: Roob

Je roots. Zo’n heerlijk zweverige term, maar elk mens heeft ze. Ik vind mezelf een behoorlijke muzikale alleseter. Voer me hiphop, trap, house, rock, hardstyle, hardcore, jump, techno en wat er nog meer aan hokjes bestaat en ik sta al gauw te dansen of te springen. Toch merk ik bij zelf draaien of livesets luisteren dat ik een grote liefde heb voor dikke basedrums, synths en vocalen/samples. There, I said it. Terugkomend op die roots zal dat alles te maken hebben met mijn muzikale vorming midden in de gabbertijd van de jaren 90. Iedere keer komt dat kereltje van 14 weer naar boven die Thunderdome CD’tjes scoorde van de opbrengst van z’n krantenwijkje.

Deze week dus een ‘plattere’ playlist dan de vorige van Vigro. Daar gaat de credibility van de Stook! Op muzikale reis in de hardere stijlen van begin jaren 90 naar nu. Van early rave naar hardcore en via jump door naar techno. De rode draad: schurende synths, vieze vocalen en rammende basedrums. Enjoy!

Blijf op de hoogte